Search Results for: Biantara Basa Sunda

Kamus basa sunda - blog-na kang éndry | manfaatkeun, Hatur nuhun kana perhatosanna. nanging diajar basa sunda teu cekap ku ningali kamus, seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana.. Biantara/pidato paturay tineung dina ahir taun (perpisahan, Biantara/pidato paturay tineung dina ahir taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Pidato pendek bahasa sunda tema kebersihan - contoh teks, Pidato basa sunda atau biantara basa sunda berikut ini adalah salah satu contoh bentuk teks naskah pidato yang menggunakan bahasa sunda sebagai bahasa pengantarnya..

297 x 230 · 28 kB · jpeg, Cara membuat jus alpukat dalam bahasa ...
297 x 230 · 28 kB · jpeg, 297 x 230 · 28 kB · jpeg, Cara membuat jus alpukat dalam bahasa ...

271 x 640 · 60 kB · jpeg, Sajak : Hari Guru
271 x 640 · 60 kB · jpeg, 271 x 640 · 60 kB · jpeg, Sajak : Hari Guru

Berita Lampung Update Berita Lampung Terkini
400 x 400 · 27 kB · jpeg, Berita Lampung Update Berita Lampung Terkini

Demikianlah tentang Cara Membuat Simpul Persahabatan, selamat mencoba ...
275 x 286 · 14 kB · jpeg, Demikianlah tentang Cara Membuat Simpul Persahabatan, selamat mencoba ...

Mengenai Saya
220 x 165 · 7 kB · jpeg, Mengenai Saya

contoh pidato bahasa sunda biantara basa sunda terbaru terbaik
300 x 300 · 10 kB · jpeg, Contoh pidato bahasa sunda biantara basa sunda terbaru terbaik

Berita Lampung Update Berita Lampung Terkini

Contoh pidato: contoh pidato sunda | biantara nyéénkeun, Contoh pidato sunda | biantara nyéénkeun jeung narima calon panganté | biantara sesepuh ti calon panganté lalaki. http://kabarmu.blogspot.com/2010/07/contoh-pidato-143.html Naskah biantara | tatapakan - tatapakan | jandela hate, Assal amu' alaikum wr. wb. bapa miwah ibu anu sim kuring dipihormat. sateuacanna sumangga urang nyanggakeun puji sinareng sukur ka gusti nu maha agung. http://tatapakan.wordpress.com/2009/10/08/271/ Contoh pidato sunda | biantara laporan ketua panitia, Biantara laporan ketua panitia pasanggiri pupuh hatur nuhun ka pangatur acara anu parantos masihan waktos sareng tempat ka sim kuring kango ngadugikeun. http://pidatobahasa.blogspot.com/2010/07/contoh-pidato-sunda-biantara-laporan.html

Biantara Basa Sunda Tema Kesenian Terbaru 2013

Biantara Basa Sunda Tema Kesenian Terbaru 2013

Biantara Basa Sunda Tema Kesenian Assalamua’laikum Wr.wb. Alhamdulillahi Robbil ‘Alamin, Alhamdulillahi ladzi hadzana li hadza wamakunna linahtadya laula an haddzanallah. Laqad ja’akum rosulullahi min Robbina bil haqi bashiron wanadziro. Asyhadualla illaha illalloh, waasyhadu anna