Search Results for: Biantara Basa Sunda

Naskah biantara | tatapakan - tatapakan | jandela hate, Assal amu' alaikum wr. wb. bapa miwah ibu anu ku sim kuring dipihormat. sateuacanna sumangga urang nyanggakeun puji sinareng sukur ka gusti nu maha agung. Kamus basa sunda - blog-na kang éndry | manfaatkeun, Hatur nuhun kana perhatosanna. nanging diajar basa sunda teu cekap ku ningali kamus, seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana.. Biantara/pidato paturay tineung dina ahir taun (perpisahan, Biantara/pidato paturay tineung dina ahir taun (perpisahan sareng kenaikan kelas).

Teks Biantara Maulid Nabi Muhammad
1070 x 1600 · 219 kB · jpeg, Teks Biantara Maulid Nabi Muhammad

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tema Kebersihan
512 x 512 · 68 kB · jpeg, Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tema Kebersihan

BLOG KAMPUS HIJAU SMPN 2 CIMALAKA SUMEDANG
1600 x 1121 · 497 kB · jpeg, BLOG KAMPUS HIJAU SMPN 2 CIMALAKA SUMEDANG

dari Zaman ke Zaman | Berita Terkini dan Menarik - Dunia dan Lokal
320 x 240 · 22 kB · jpeg, Dari Zaman ke Zaman | Berita Terkini dan Menarik - Dunia dan Lokal

Contoh Laporan Neraca
512 x 465 · 41 kB · jpeg, Contoh Laporan Neraca

Teks Pidato Bahasa Sunda Tentang Perpisahan Kelas 6
300 x 200 · 40 kB · jpeg, Teks Pidato Bahasa Sunda Tentang Perpisahan Kelas 6

BLOG KAMPUS HIJAU SMPN 2 CIMALAKA SUMEDANG

Contoh biantara bahasa sunda tentang pendidikan, Blog penerang - contoh biantara bahasa sunda tentang pendidikan - conto pidato basa sunda, bintara menyampaikan hadapan . http://blog-penerang.blogspot.com/2013/05/contoh-biantara-bahasa-sunda-tentang.html Contoh pidato: contoh pidato sunda | biantara nyéénkeun, Contoh pidato sunda | biantara nyéénkeun jeung narima calon panganté | biantara sesepuh ti calon panganté lalaki. http://kabarmu.blogspot.com/2010/07/contoh-pidato-143.html Pidato sekolah: contoh pidato biantara sunda 4, Pidato bahasa sunda itung-itung belajar basa sunda, isenk-isenk kita bikin pidato versi basa sunda. bisa membuat. http://pidatosekolah.blogspot.com/2010/07/contoh-pidato-biantara-sunda-4.html

Biantara Basa Sunda Tema Kesenian Terbaru 2013

Biantara Basa Sunda Tema Kesenian Terbaru 2013

Biantara Basa Sunda Tema Kesenian Assalamua’laikum Wr.wb. Alhamdulillahi Robbil ‘Alamin, Alhamdulillahi ladzi hadzana li hadza wamakunna linahtadya laula an haddzanallah. Laqad ja’akum rosulullahi min Robbina bil haqi bashiron wanadziro. Asyhadualla illaha illalloh, waasyhadu anna