Search Results for: Biantara Basa Sunda

Danghyang sanghyang rahsa | elmu tungtut dunya siar, sukan, Noktober 2013 silabus. kelas xii. mata pelajaran bahasa sunda sekolah menengah atas, sekolah menengah kejuruan, madrasah aliyah, dan madrasah aliyah kejuruan. Hayu urang ngamumule basa sunda, Perluna para rumaja ngamumule basa sunda dina raraga ngamekarkeun budaya nasional assalamualaikum wr. wb. mangga urang panjatkeun puji sareng sukur ka allah swt.. Kamus basa sunda - blog-na kang éndry | manfaatkeun, Hatur nuhun kana perhatosanna. nanging diajar basa sunda teu cekap ku ningali kamus, seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana..

BLOG KAMPUS HIJAU SMPN 2 CIMALAKA SUMEDANG
1600 x 1121 · 497 kB · jpeg, BLOG KAMPUS HIJAU SMPN 2 CIMALAKA SUMEDANG

Contoh Pihatur
512 x 465 · 41 kB · jpeg, Contoh Pihatur

450 x 337 · 32 kB · jpeg, Kementerian luar negeri struktur kemlu
450 x 337 · 32 kB · jpeg, 450 x 337 · 32 kB · jpeg, Kementerian luar negeri struktur kemlu

dari Zaman ke Zaman | Berita Terkini dan Menarik - Dunia dan Lokal
320 x 240 · 22 kB · jpeg, Dari Zaman ke Zaman | Berita Terkini dan Menarik - Dunia dan Lokal

Teks Pidato Bahasa Sunda Tentang Perpisahan Kelas 6
300 x 200 · 40 kB · jpeg, Teks Pidato Bahasa Sunda Tentang Perpisahan Kelas 6

Leuwi Beber, Desa Kaso
500 x 375 · 40 kB · jpeg, Leuwi Beber, Desa Kaso

450 x 337 · 32 kB · jpeg, Kementerian luar negeri struktur kemlu

Contoh biantara/pidato pendek basa sunda - sena aji buwana, Para wargi anu simkuring dipihormat. dina ieu waktos, abdi bade nerangkeun sakumaha pentingna hirup sehat kanggo urang sadayana. janten, urang sadaya. http://ikomangsena.blogspot.com/2012/09/contoh-biantarapidato-pendek-basa-sunda.html Contoh pidato: contoh pidato sunda | biantara nyéénkeun, Contoh pidato sunda | biantara nyéénkeun jeung narima calon panganté | biantara sesepuh ti calon panganté lalaki. http://kabarmu.blogspot.com/2010/07/contoh-pidato-143.html Naskah biantara | tatapakan - tatapakan | jandela hate, Assal amu' alaikum wr. wb. bapa miwah ibu anu sim kuring dipihormat. sateuacanna sumangga urang nyanggakeun puji sinareng sukur ka gusti nu maha agung. http://tatapakan.wordpress.com/2009/10/08/271/

Biantara Basa Sunda Tema Kesenian Terbaru 2013

Biantara Basa Sunda Tema Kesenian Terbaru 2013

Biantara Basa Sunda Tema Kesenian Assalamua’laikum Wr.wb. Alhamdulillahi Robbil ‘Alamin, Alhamdulillahi ladzi hadzana li hadza wamakunna linahtadya laula an haddzanallah. Laqad ja’akum rosulullahi min Robbina bil haqi bashiron wanadziro. Asyhadualla illaha illalloh, waasyhadu anna